Pictogrammen

De signalisatie van een gevaar? Een gebod? Een verbod? Een informatie? Bij Percon vind je een ruim assortiment veiligheidspictogrammen in diverse uitvoeringen.

Veiligheidspictogrammen geven informatie weer om het risico op ongevallen te verminderen. Pictogrammen zijn een eenvoudige en voor iedereen verstaanbare manier om een boodschap over te b...

De signalisatie van een gevaar? Een gebod? Een verbod? Een informatie? Bij Percon vind je een ruim assortiment veiligheidspictogrammen in diverse uitvoeringen.

Veiligheidspictogrammen geven informatie weer om het risico op ongevallen te verminderen. Pictogrammen zijn een eenvoudige en voor iedereen verstaanbare manier om een boodschap over te brengen. De betekenis van een bord hangt af van de vorm, de kleur en het gebruikte symbool.

Dankzij een goede zichtbaarheid, vergemakkelijken ze de doorgang van uw werknemers, bezoekers, klanten en leveranciers. Ze spelen dus een belangrijke rol in de veiligheid in uw gebouw en op uw bedrijfsterrein. Plaats een waarschuwingsbord in situaties en/of plaatsen waar er een gezondheids- of veiligheidsrisico bestaat.

✓Ruime voorraad ✓ Snelle levering ✓ Top kwaliteit

Meer

Pictogrammen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Aanwijzingen

  Met de juiste informatieborden en pictogrammen kan u uw werknemers en bezoekers snel en makkelijk doorheen uw gebouwen of bedrijfsterreinen leiden.

 • Gebod

  Elke sector heeft zijn eigen risico’s met betrekking tot de veiligheid van het personeel. Het is belangrijk om deze risico's zo goed mogelijk te beperkenDoor het plaatsen van gebodsborden, voorzien van aangepast pictogrammen, zullen uw werknemers en bezoekers zich sneller aanpassen aan de regels. 

 • Verbod

  Elk bedrijf heeft naargelang van zijn activiteiten wel een aantal regels over wat wel en niet mag op de werkvloer. Ook voor klanten, leveranciers of bezoekers zijn er tal van regels over wat wel en niet mag. Maak dit duidelijk door een passend verbodspictogram. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos, dus vind je niet onmiddellijk wat je nodig hebt, contacteer ons dan op +32 (0)3 235 67 85 of info@percon.be

 • Gevaar

  Fabrikanten en importeurs, ... zijn wettellijk verplicht om hun chemische stoffen op passende wijze in te delen, te voorzien van etiketten en te verpakken, voor ze in de handel gebracht mogen worden. In de Europese Unie is dit via CLP (Classification, Labelling and Packaging) voor ongeveer 4000 stoffen wettelijk vastgelegd. 

  In deze categorie vind je een selectie uit de beschikbare pictogrammen. Zoek je een ander pictogram? Contacteer ons via +32 (0)3 235 67 85 of info@percon.be.

 • EHBO

  Pictogrammen & Stickers zijn onmisbaar (en ook verplicht) om aan te geven waar uw EHBO-materialen, brandblussers of nooduitgangen zich bevinden. In deze categorie vind je een kleine greep uit de talloze pictogrammen. Kan je een product niet vinden, neem dan contact met ons op via +32 (0)3 235 67 85 of info@percon.be. Wij helpen u graag verder!