Veiligheid & Signalisatie

Goede signalisatie in en rond uw bedrijf zorgt voor een veilige omgeving voor uw klanten en medewerkers. Bovendien verhoogt het ook de herkenbaarheid van uw bedrijf naar de buitenwereld.

U kan bij ons o.a. terecht voor de uitwerking en plaatsing van noodsignalisatie, bewegwijzering, pictogrammen, industriële signalisatie, enz... Dit alles zowel...

Goede signalisatie in en rond uw bedrijf zorgt voor een veilige omgeving voor uw klanten en medewerkers. Bovendien verhoogt het ook de herkenbaarheid van uw bedrijf naar de buitenwereld.

U kan bij ons o.a. terecht voor de uitwerking en plaatsing van noodsignalisatie, bewegwijzering, pictogrammen, industriële signalisatie, enz... Dit alles zowel voor binnen als buiten.  

Hieronder kan u al even door onze producten bladeren zodat u een idee krijgt van ons aanbod. 

Vindt u niet direct het product dat u zoekt?

Contacteer ons op +32 (0)478 87 15 73
of via mail op info@percon.be

Meer

Veiligheid & Signalisatie Er is 1 product.

Subcategorieën

 • PCG-500
 • Werf signalisatie

  Kegels, oranje of een ander kleurtje of misschien reflecterende kegels? Werfnetten, veiligheidshekken, tijdelijke markering met fluo spray?

  Bij Percon vindt u alles voor de signalisatie op een werf. Een goede zichtbaarheid en voldoende signalisatie draagt immers bij aan een veilige werkomgeving. Het aanbod werfsignalisatie is enorm uitgebreid. Vindt u niet onmiddellijk wat u zoekt, contacteer ons dan op +32 (0)3 235 67 85 of info@percon.be!

 • Sprays, verven en krijt

  Een tijdelijke signalisatie van een gevarenzone? Een afbakening van een werf of een parcours? Markering van een parcours voor sportevenementen? Moet de markering vanzelf verdwijnen door regen of liever door weg te spuiten met water?  Bij Percon vindt u voor alle toepassingen een geschikte (tijdelijke) markering. 

 • Pictogrammen

  De signalisatie van een gevaar? Een gebod? Een verbod? Een informatie? Bij Percon vind je een ruim assortiment veiligheidspictogrammen in diverse uitvoeringen.

  Veiligheidspictogrammen geven informatie weer om het risico op ongevallen te verminderen. Pictogrammen zijn een eenvoudige en voor iedereen verstaanbare manier om een boodschap over te brengen. De betekenis van een bord hangt af van de vorm, de kleur en het gebruikte symbool.

  Dankzij een goede zichtbaarheid, vergemakkelijken ze de doorgang van uw werknemers, bezoekers, klanten en leveranciers. Ze spelen dus een belangrijke rol in de veiligheid in uw gebouw en op uw bedrijfsterrein. Plaats een waarschuwingsbord in situaties en/of plaatsen waar er een gezondheids- of veiligheidsrisico bestaat.

  ✓Ruime voorraad ✓ Snelle levering ✓ Top kwaliteit

 • Tapes

  Een duidelijke zichtbare markeertape is een eenvoudige, maar perfecte oplossing als je mensen snel voor gevaar wilt waarschuwen. De tapes in opvallende kleuren, al dan niet reflecterend, waarschuwen voor gevaar en voorkomen ongelukken. 

 • Verkeersborden
Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item