Verkoop Er is 1 product.

Subcategorieën

 • Aanhangwagens

  Bent u op zoek naar een nieuwe aanhangwagen? Wij helpen u graag! Wij maken onze eigen aanhangwagens (Aanhangwagens Erik) en zijn verdeler van de merken Henra en Anssems. Hierdoor kunnen wij iedereen een gepaste aanhanger aanbieden, zowel de occasionele klusjesman als de professionele gebruiker.

  Op onderstaande pagina's kan u al een deel van ons gamma terugvinden. Contacteer ons of kom even langs; wij bespreken samen met u waarvoor de aanhanger moet dienen en op basis hiervan geven we u advies welke model voor u best geschikt is.

 • Onderdelen Aanhangwagens

  Ben je een handige doe-het-zelver? Sleutel je graag zelf aan je aanhangwagen? In dit deel van onze site vind je een selectie uit ons uitgebreid gamma met aanhangwagen onderdelen. Deze onderdelen kan u online aankopen om zelf herstellingen en reparaties aan uw aanhanger uit te voeren.

 • Veiligheid

  Vindt u niet direct het product dat u zoekt?

  Contacteer ons op +32 (0)478 87 15 73
  of via mail op info@percon.be

 • Signalisatie

  Goede signalisatie is uiterst belangrijk voor uw bedrijf. Het zorgt voor een veilige omgeving voor uw klanten en medewerkers, maar het verhoogt ook de herkenbaarheid van uw bedrijf naar de buitenwereld.

  U kan bij ons o.a. terecht voor de uitwerking en plaatsing van noodsignalisatie, bewegwijzering, pictogrammen, industriële signalisatie, enz... Dit alles zowel voor binnen als buiten.  

  Hieronder kan u al even door onze producten bladeren zodat u een idee krijgt van ons aanbod. 

 • Zeilen en (gaas)netten

  Bij Percon bieden we een breed assortiment zeildoeken, afdekzeilen en gaasnetten aan op maat voor diverse toepassingen. Ooit begonnen we met het maken van zeilen voor onze verhuuraanhangwagens, ondertussen is dit uitgegroeid tot een all round zeilmakerij, waar je terecht kan voor al uw hoezen, afdekzeilen, containerzeilen, enzovoorts. Wij werken met hoogwaardig PVC zeilen en gaasnetten met een lange levensduur.

Toont 1 - 1 van 1 item
 • Ontworpen voor de standaard ISO vracht Containers / EN 12079 Door gebruik van verschillende staalsoorten veilig tot 5 ton belasting! Gekeurd door Vinçotte Geleverd met handleiding {gformbuilderpro:1}

Toont 1 - 1 van 1 item